Húsos Laktózmentes Lefagyasztható Maradékból elkészíthető Praktikus Tojásmentes
Elkészítési idő Főétel
Elkészítési idő kb. 40 perc
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Megfizethető
Hány főre? 2-3 fő
Melyik évszak? Nyár, Ősz

Hozzávalók

Leírás

A tököt, mivel kicsit korosabb volt, meghámoztam és felkarikáztam. Pici olajat töltöttem a tepsi aljára és ráhelyeztem a karikákat. A hagymát összevágtam, és kevés olajon megdínszteltem. A répát összevágtam géppel(reszelni is lehet), és hozzáadtam a pirult hagymához a répát és miután kicsit összepirult, hozzáadtam a darálthúst. mindenképpen üveges paradicsomszószt akartam venni, de a zölségesnél csak egy üveg lecsó volt, így azt vettem meg. Kiszedtem belőle a paprikákat és azt is hozzákevertem a masszához és fűszereztem. 
A karikákba szépen belepúpoztam a tölteléket, és leöntöttem a maradék paradicsomlével. Betettem fél órára a sütőbe, hogy megpuhuljon a tök és összepiruljon.

Jó étvágyat :)

Fotó és recept: Szőke Tamara

Galéria