Húsos Laktózmentes Maradékból elkészíthető Praktikus Séf recept
Elkészítési idő Főétel
Elkészítési idő kb. 40-45 perc
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Olcsó
Hány főre? 4-5 fő
Melyik évszak?

Hozzávalók

Leírás

1. A darált húst összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a tojással, bulgurral és a fűszerekkel.

2. A kelkáposztát megmossuk és leveleire szedjük, majd megtöltjük a töltelékkel.

3. A maradék káposztát csíkokra vágjuk és a fazék aljára pakoljuk, majd jöhetnek rá a töltött káposztalevelek. Az egészet felöntjük paradicsomlével. (Ha nem lepi el akkor vízzel pótoljuk a hiányzó mennyiséget.) Ha úgy érezzük, hogy nem elég ízletes a káposzta leve akkor nyugodtan fűszerezzük.

Sarnyai Tünde receptje

Galéria