Cukormentes Gluténmentes Laktózmentes Séf recept Tojásmentes Vega Vegán
Elkészítési idő Saláta
Elkészítési idő 20 perc
Nehézségi fok Egyszerű
Költségek Megfizethető
Hány főre? 8 fő
Melyik évszak? Nyár

Hozzávalók

Leírás

Az alábbi receptet Várvizi Péter séf a Magyarország “superfood”-jairól szóló kampányunkhoz készítette. Köszönjük!

A salátákat jeges vízben megmossuk, salátacentrifugával leszárítjuk, majd egy nagy keverőtálba tesszük.

Hozzáadjuk a friss spenót, mángold és sóskaleveleket, majd a vékonyan szeletelt sárgarépát, édesköményt, a hónapos retket és a karalábét.

A száráról letépkedjük a petrezselymet.

Tálaláskor a salátát óvatosan sózzuk, majd meglocsoljuk a tökmagolajjal és az almabalzsam ecettel és összeforgatjuk.

Recept – Várvizi Péter Chef / Larus Étterem
Fotó: Balkányi László

Galéria