Fincsi répatorta, kevés cukor!









Hozzávalók
Leírás
A massza:
A répát és a diót én bedobom a késes robotgépbe. Ledarálom őket egyben, majd belekeverek minden egyéb hozzávalót.
Az egészet összekeverem, mehet be a sütőbe, 165 fokra, légkeverésre max. 1 óra, nekem 50 perc volt. Légekeverés nélkül hosszabb, tűpróbát érdemes csinálni.
A krém:
Felverem a tejszínt kevés vaniliával, kis cukorral, és összekeverem a mascarponeval és a narancshéjjal.
Kirándulós, piknikes szülinapünneplésre siman szállítható egy dobozban, hátizsákban! :)
A recept kiindulópontja Varga Gábor Cookpad-es receptje, kis változtatásokkal.
Hegedűs Sára készítette
A répát és a diót én bedobom a késes robotgépbe. Ledarálom őket egyben, majd belekeverek minden egyéb hozzávalót.
Az egészet összekeverem, mehet be a sütőbe, 165 fokra, légkeverésre max. 1 óra, nekem 50 perc volt. Légekeverés nélkül hosszabb, tűpróbát érdemes csinálni.
A krém:
Felverem a tejszínt kevés vaniliával, kis cukorral, és összekeverem a mascarponeval és a narancshéjjal.
Kirándulós, piknikes szülinapünneplésre siman szállítható egy dobozban, hátizsákban! :)
A recept kiindulópontja Varga Gábor Cookpad-es receptje, kis változtatásokkal.
Hegedűs Sára készítette